Program


Válótársas

Válótársas

Rengeteget hallani arról, hogy a párkapcsolat veszélyes üzem. Amíg azonban a darukezelő, a villanyszerelő és tűzszerész komoly képzés során tanulja meg, hogyan mentse meg magát és másokat, addig a párkapcsolati élet esetében nincs felkészítő tanfolyam, és nem fogja mentor az ember kezét az első „bevetéseken”.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 14. csütörtök, 19:00

Válótársas

párkapcsolati előadás őszintén és humorral

Aki kérdez: Bálint Edina 

Akik válaszolnak: Gönczi Dorka válási mediátor és Varga Zsolt kommunikációs szakember

Rengeteget hallani arról, hogy a párkapcsolat veszélyes üzem. Amíg azonban a darukezelő, a villanyszerelő és tűzszerész komoly képzés során tanulja meg, hogyan mentse meg magát és másokat, addig a párkapcsolati élet esetében nincs felkészítő tanfolyam, és nem fogja mentor az ember kezét az első „bevetéseken”. Szeretnénk bepillantást engedni, hogy milyen félreértések, konfliktusok, kimondott és ami a rosszabb, ki nem mondott ellentétek hasogatják apró darabokra a harmóniát két ember között a párkapcsolat kulisszái mögött. Elgondolkodtató példák a hétköznapjainkból, a mindennapi életünkből, amelyek segíthetnek elkerülni az együttélés buktatóit vagy éppen azt a helyzetet, amikor két, valamikor egymásba bolondult ember már csak az ügyvédek vagy a mediátorok jelenlétében képesek beszélni egymással vagy éppen véglegesen pontot tenni a kapcsolatuk, házasságuk végére. Bár komoly témáról van szó, nem érezzük úgy, hogy ne beszélhetnénk humorral átszőve oldott módon, pontosan azért, hogy a nézők számára újra egyértelmű legyen, hogy két pont között a legrövidebb út továbbra is a mosoly és a közös nevetés. Műsorunkat jó szívvel ajánljuk mindenkinek: annak is, aki volt már magánéleti gödörben vagy annak, aki éppen előrelátó módon, szeretné elkerülni azt.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!