Program


The Dark Night...Meztelen majom, EXIsT

The Dark Night...Meztelen majom, EXIsT

Egyed Bea – The Dark Night of the Soul (IZP)
Gera Anita/DanceLab– Meztelen majom (IZP)
VASAS MŰVEK- EXIsT (IZP)

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 31. kedd, 18:00

Egyed Bea - The Dark Night of the soul

Keresztes Szent János, A lélek sötét éjszakája című műve szolgál az előadás gondolatmagjaként, melyben az Istennel való misztikus egység megélése után hirtelen Isten jelenlétének teljes hiányát tapasztalja meg a lélek. Mit kezd egy művész saját sötét éjszakájának megtapasztalása alatt önmagával, a művészetével? Kinek kell megfelelni, hogy elismerjenek? Miért olyan fontos az elismerés és kitől számít? Milyen -tetten érhető- elemeket kell tartalmaznia jelenleg egy kortárstánc előadásnak, ahhoz hogy aktuális és érvényes legyen? Mit lehet kezdeni a sikerrel vagy a sikertelenséggel? Ki az a “szakma”? Kiknek készül egy előadás? Mit lehet kezdeni a tánc nélküliséggel egy táncelőadásban? Mit lehet kezdeni az őszinteséggel egyáltalán? Mikor lesz vége ennek az éjszakának?

Gera Anita/DanceLab – Meztelen majom

#tudás #tapasztalat #tény #hit #hiedelem #meggyőződés #közösség #elképzelés #ismeret #gondolat #kommunikáció #közös #akció #nyelv #hiedelem #tudás #ismeret #hiedelem #tudás #ismeret #meggyőződés #tény #elképzelés #tapasztalat #hit #közösség #elképzelés #tény #hit #közösség #hiedelem #tapasztalat #ismeret #meggyőződés #közös #nyelv #akció #kommunikáció #tudás #tény #közös #elképzelés #ismeret #gondolat
 
VASAS MŰVEK- EXIsT

Jelenkori társadalmunk felveti a kérdést, mit is jelent Nőnek lenni a mai és mindenkori világban. Az előadásban két nő, két individuum keresi a válaszokat, egymástól függetlenül és egymás relációjában. Jelentik egymásnak a barátot, a riválist, a testvért, az anyát, olykor pedig egymás kivetülései, egymás ellenpólusai. Bár különbözőek, a társadalom által feléjük támasztott elvárások sorsközösséget szülnek közöttük. A darab kendőzetlenül, nyers őszinteséggel és fanyar humorral közelíti meg a témakört. Az előadás táncnyelvében, vizuális és a zenei világában is fellelhető a 21. század dinamikája, a zaklatottság, az erotikus túlfűtöttség, a gátlástalanság és a kiúttalanság érzése. A darab konklúziója sokkal inkább egy kérdés a nézők felé, mint egy egzakt válasz. Hogyan képes egy nő a valódi kiteljesedésre. Hogyan viszonyul az elférfiasodás kérdéséhez. Hogyan képes megküzdeni önnön tükörképével, függőségeivel és legnagyobb ellenségével, az idővel.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!