Program


Fanfara Complexa koncert

Fanfara Complexa koncert

A Fanfara Complexa zenekar moldvai csángó, román és cigány dallamokon alapuló, ritmusos tánczenét játszik. A balkáni hangulatú, szaxofonokkal, tangóharmonikával, kobozzal és dobbal előadott hangszeres zene egy mára letűnni látszó falusi világ kissé eklektikus lakodalmi, báli hangulatát idézi elő. A zenekar jelenleg új lemezén dolgozik.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. szeptember 1. szerda, 19:30

Fanfara Complexa koncert
09.01. 19:30 - 20:30 (esőnap 09.08.)

A zenekari tagok: Bede Péter, Babcsán Bence, Sófalvi Kiss Csaba, Salamon Soma, Réti Benedek, Róka Szabolcs, Vellner Balázs.

Járványügyi szabályok

A Benczúr Kerti Esték Népzenei koncertsorozatát  - a jelenleg érvényben lévő szabályozásnak megfelelően  - védettségi igazolvánnyal rendelkezők, valamint a felügyeletük alatt lévő kiskorú személyek számára látogathatják.  A védettségi igazolvány személyazonosító igazolvány, vagy útlevél felmutatásával együtt érvényes.

A rendezvény szabadtéri, így a maszk használata csak a beléptetéskor és a pultnál kötelező. A nézőtér területén a maszk használatát a szervezők nem teszik kötelezővé.  Kérjük, ügyeljenek a megfelelő távolságtartásra! A szabályok a hatályos rendeletek szerint változhatnak.

Kapunyitás: 18 órakor

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!