Program


BEMUTATÓ - HALLUCINATION • Foundry Dance Theatre

BEMUTATÓ - HALLUCINATION • Foundry Dance Theatre

Fundák Kristóf és Fundák-Kaszai Lili országosan, valamint határainkon túl is nagy elismertségnek örvendő koreográfusok. A hazai néptánc művészet legjelentősebb kortárs alkotói pályájuk céljaként tűzték ki, hogy az autentikus néptánc színpadra vitelén túl, a néptánc adta formanyelvet átfogalmazva szóljanak a jelenkor emberéhez.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. július 21. szerda, 19:00

állat-állat...álmok, vágyak...állatias, primitív állapotok...rítus...mélyen hangolt, evolúciós mozgatórugók...abdomen...félelmeink, szükségleteink, vágyaink...ember-állat...elveszik a ráció...helyet kap az impulzus, az intuíció...a gátak széthasadnak...a lélek eltusolt színei megjelennek...ember-ember...transzállapot...

Fundák Kristóf és Fundák-Kaszai Lili országosan, valamint határainkon túl is nagy elismertségnek örvendő koreográfusok. A hazai néptánc művészet legjelentősebb kortárs alkotói pályájuk céljaként tűzték ki, hogy az autentikus néptánc színpadra vitelén túl, a néptánc adta formanyelvet átfogalmazva szóljanak a jelenkor emberéhez. Következésképpen, nem csupán műsoraik technikai megvalósítása előremutató, hanem az előadások alapgondolatai is olyan témák köré épülnek, melyek jelentősen meghatározzák a hétköznapi ember életét.

Az alkotópáros által létrehozott Foundry Dance Theatre célja, hogy egy közösségben lehetőséget teremtsen a különböző ötletekből és nézőpontokból ébredő gondolatok megszületésének, olyan kollektív matériát hozva létre, melynek forrása a különbözőségből fakad.

A társulat ars poeticája a közös alkotás, a gondolatok öntödében történő nemesítése és összeolvasztása, melyek formába öntéséhez a Kárpát-medencében megtalálható anyanyelvi mozgáskincsre támaszkodnak.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!