Program


Balogh Kálmán Cimbalogh Trió
2

Balogh Kálmán Cimbalogh Trió

A Cimbalogh Trió repertoárja szinte az összes Kárpát-medencei zenei dialektust bejárja. Önfeledten húzzák a szatmárit talpalávalónak, hogy azután mély történelmi rétegeket villantsanak fel egy klezmer számban, és végül boogie-woogie kíséretbe oldják fel a decsi verbunkost. Zenéjük velejét az ördöngös virtuozitás mellett a felszabadult zenei humor, sőt, önirónia adja.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. szeptember 25. szombat, 20:00

Balogh Kálmán Cimbalogh Trió

Közreműködik:
Balogh Kálmán - cimbalom
Lakatos Róbert - brácsa, hegedű
Novák Csaba - nagybőgő

Balogh Kálmán sok különböző zenekarban bizonyította már, milyen kiváló és sokoldalú művésze a cimbalomnak. A Cimbalogh Trió elnevezésű formációjában – lévén az három tagú – többi zenekarához mérten is kiemelten nagy szerep jut az egyes hangszereknek. Lakatos Róbert a zenekar hegedűse, aki brácsán is kiváló, egyben a méltán népszerű Rév együttes vezetője, amely szülővárosáról, Révkomáromról kapta a nevét. Lakatos a zenekar többi tagjához hasonlóan a kísérő és a szóló szerepet váltogatja hangszerén. A bőgős Novák Csaba ugyanakkora tekintélyt vívott ki magának a világzene terén, mint az autentikus népzenét játszó zenekarokban, kiváló hangszereléseket készített, rengeteg zenekarba és énekes produkció kíséretébe hívják.

A Cimbalogh Trió zenéje legalább olyan játékos, mint a formáció elnevezése. Repertoárjukban szinte az összes Kárpát-medencei zenei dialektust bejárják. Önfeledten húzzák a szatmárit talpalávalónak, hogy azután mély történelmi rétegeket villantsanak fel egy klezmer számban, és végül boogie-woogie kíséretbe oldják fel a decsi verbunkost. Zenéjük velejét az ördöngös virtuozitás mellett a felszabadult zenei humor, sőt, önirónia adja.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!